Privat & Virksomheds flytning

Skal du flytte? Så kontakt Knudsen Montage & Flyt og lad os stå for flytteservicen. Vi tilbyder komplette løsninger der sikrer dig en nem og bekymringsfri flytning. 

At flytte kan være en udfordrende proces, men med vores erfarne team af flytteeksperter kan du stole på, at din flytning bliver håndteret professionelt og omhyggeligt. Vores tjenester inkluderer bl.a.:

  • Pakning og læsning: Vores erfarne team kan tage sig af pakning og læsning af dine ejendele med omhu og nøjagtighed.
  • Sikker transport: Vi tilbyder pålidelig og sikker transport af dine ejendele til din nye destination, uanset om det er inden for byen, på tværs af landet eller om turen går ud over Danmarks grænser til udlandet.
  • Udpakning: Ved ankomst hjælper vores team med udpakningen, så I kan komme hurtigt på plads. 
  • Opsætning og montering af inventar: Har du brug for opsætning og montering f.eks. af skole- og kontorinventar eller andet, så er det også en opgave vi kan klare. 

Kontakt os for en god aftale

Skal du bruge flytteservice, så kontakt Knudsen Montage & Flyt allerede i dag og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. 

Kontakt os uforpligtende på telefonnummeret 24 20 70 37 eller send os en mail til bgkmontage@hotmail.com eller via kontaktformularen her på siden.